Categorieën
Nieuws

HGD-HGA | TOP Dossier

De eerste (aan)vragen via TOP Dossier komen binnen nu alle scholen de knoppencursus hebben gevolgd. Daar zijn we blij mee, omdat we op deze manier met de scholen en de consulenten samen – al lerend – onze weg kunnen gaan vinden in het nieuwe systeem.

De overgangsperiode van OT naar TOP Dossier loopt tot 1 januari 2023 en vraagt tijd en aandacht van ons allemaal. Hoe lopende dossiers in OT in de cyclus van TOP dossier overgaan lees je hier.

Via deze link kan je de opname van een knoppencursus terugkijken. Het is prettig om deze opname te bewaren in jullie interne omgeving, zodat nieuwe collega’s deze kunnen bekijken.

De handleidingen en de DOE-kaarten worden aangepast naar de werkwijze binnen het TOP Dossier. Deze vind je nu al op verschillende plekken op de website van het samenwerkingsverband. Denk onder andere aan het startgesprek en het handelingsgericht arrangeren. De komende periode zorgen we ervoor dat alle DOE-kaarten en handleidingen aangevuld en aangepast zijn.

Heb je ondersteuning nodig?

  • Voor de uitgebreide stappen binnen TOP Dossier verwijzen wij naar de kennisbank.
  • Voor (technische) ondersteuning bij het systeem TOP Dossier kun je terecht bij de helpdesk via support@leerwinst.nl of telefonisch via 036-5472111.
  • Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij de consulenten van het betreffende TPO.