Parkeren

Betaald parkeren

Op de Churchilllaan neem je op de rotonde de eerste afslag naar rechts (let op dat je niet de oprit naar het gebouw van Albert Heijn neemt). Kom je vanaf de brug, dan ga je vanaf de brug op de rotonde de derde afslag naar links. Na 50 meter is rechts het parkeerterrein inclusief parkeergarage. De slagbomen werken met nummerbordherkenning. Je kunt parkeren op het parkeerterrein of in de parkeergarage (de doorrijhoogte is 2.10 m). Voor de garage kun je het beste voorsorteren bij de rechterslagboom en meteen rechts aanhouden.

De doorgang van de parkeergarage naar de receptie van het Piet van Dommelenhuis is vanwege het coronavirus afgesloten. Je bereikt de receptie via de hoofdingang aan de Churchilllaan.

De openingstijden zijn: inrijden van 6.00 tot 22.00 uur, uitrijden onbeperkt. Je kunt contactloos (met een pinpas, niet met een telefoon) of met creditcard betalen bij de slagboom.

Eerste 2 uur gratis parkeren, daarna zijn de kosten als volgt:

  • 1e 30 minuten € 0,50 inclusief btw
  • 2e 30 minuten € 0,50 inclusief btw
  • na het 3e uur: € 5,00 per uur inclusief btw met een maximum van € 25 per dag

Alternatieve parkeerplaatsen in de buurt

P+R terreinen in Utrecht:

  • P+R terrein Papendorp ligt op ruim 1 km (busverbinding)
  • P+R Westraven ligt op bijna 3 km  (tramverbinding)
  • Beide: € 5 per dag met gratis openbaar vervoer voor maximaal 5 personen

Gratis parkeren

  • parkeergarage en parkeerterrein: de eerste 2 uur
  • in de wijken rondom ons gebouw

Invalidenparkeerplaatsen

Er zijn invalidenparkeerplaatsen (alleen met gehandicaptenparkeerkaart) voor de hoofdingang van het Piet van Dommelenhuis. Om daar te komen neem je juist wel de eerste afslag op de Churchilllaan (de oprit naar het gebouw van Albert Heijn), of als je van de brug komt, sla je nadat je links af bent geslagen direct rechts af. Als je voor de hoofdingang wilt uitstappen en/of parkeren, moet je dit van tevoren melden bij het SWV Utrecht PO. Wij informeren de beveiliging die je vervolgens kan toelaten.