Categorieën
Nieuws

Uitnodiging Stedelijk IB netwerk | 4 oktober 2022

Beste intern begeleiders, kwaliteitscoördinatoren en consulenten, 

Bij deze nodig ik jullie van harte uit voor het Stedelijk IB netwerk op dinsdag 4 oktober a.s..

In september vorig jaar draaide het Stedelijk IB netwerk om de kracht van verhalen en nu verdiepen we hierop met elkaar in relatie tot inclusie. We ontvangen jullie graag vanaf 8.30 uur in de Nicolaïkerk in Utrecht, een locatie met een verhaal, waar ik jullie om 9.00 uur welkom zal heten. Frank Bonekamp van Social Run vertelt zijn eigen verhaal en neemt ons mee door middel van verschillende gesprekken op de weg naar inclusie. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe jouw verhaal van betekenis is in de beweging naar inclusie. Zo delen we verschillende verhalen met elkaar op verschillende manieren. Na het plenaire gedeelte krijg je de mogelijkheid om op een inspiratiemarkt in gesprek te gaan over initiatieven die raken aan inclusie. Hoe neem jij deze verhalen weer mee naar jouw eigen school?

We sluiten de ochtend gezamenlijk af met een lunch, die tot 13.00 uur duurt. De lunch is vegetarisch en via het aanmeldformulier kan je overige dieetwensen of allergieën doorgeven.

Meld je aan via deze link.

Kan je er niet bij zijn, maar ontvang je achteraf graag de presentaties? Geef dit dan ook aan in het formulier via bovenstaande link.

Ik bied jullie tijdens deze ochtend een boek aan, waar ik aan mee mocht schrijven: Mentale vooruitgang van gezinnen. Sommigen van jullie hebben bij eerder gepubliceerde artikelen meegedacht. Dit boek, dat staatssecretaris Maarten van Ooijen van Volksgezondheid, Welzijn en Sport op 23 september in ontvangst zal nemen, gaat over hoe we kinderen het beste tot volle bloei kunnen laten komen en hoe we gezinnen mentaal krachtiger kunnen maken. We zorgen in ieder geval voor een exemplaar per school.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten op 4 oktober. 

Hartelijke groet, 
Jetta

Routebeschrijving Nicolaikerk
Nicolaaskerkhof 8, 3512 XC Utrecht (naast het Centraal Museum).
Kom je met het openbaar vervoer? Stadsbuslijn 2 stopt voor de deur en treinstation Vaartsche Rijn is op loopafstand (10 minuten). Mocht je met de auto komen dan zijn er voor de deur van de kerk een beperkt aantal parkeerplaatsen. Vanaf de parkeergarages Vaartsche Rijn en Springweg is het ca. 10 minuten lopen naar de Nicolaïkerk.

PS. Heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief van het samenwerkingsverband? Dat kan eenvoudig via deze link