Categorieën
Nieuws

Tijdelijk extra inzet nodig op Taalschool Utrecht

Wegens de grote toestroom van vluchtelingenkinderen breidt het aantal locaties van Taalschool Utrecht uit. Ingerichte lokalen zijn al geregeld… nu nog de leerkrachten!

Wat kun jij betekenen?

Voor de periode van 1 juni tot aan de zomervakantie is tijdelijk éxtra inzet nodig. We vragen je niet om je eigen klas of school in de steek te laten. We vragen je ook niet de stabiliteit in je eigen team op te geven, maar wat we je wel vragen is:

@leerkracht, wil jij in deze periode van negen weken éxtra werken in je eigen klas, zodat je je duo-collega vrijspeelt?

@leerkracht, ben jij of ken jij iemand die éxtra wil werken, zodat je op de Taalschool een mooie nieuwe leerervaring opdoet als leerkracht?

@leerkracht, werk je in een flex- of invalpool en wil je je voor dit doel een aantal extra uren inzetten? De Taalschool verzorgt een passend lesprogramma en begeleiding tijdens de inwerkperiode!

@directeur/schoolleider, heb jij de groepen in je school stabiel bemenst? En heb je leerkrachten ingezet op NPO-gelden die je tijdelijk kunt missen? Om hen vanaf 1 juni tot de zomervakantie in te zetten voor de leerlingen op de Taalschool, in plaats van voor de leerlingen binnen je eigen school? (Een bestuur in Nieuwegein heeft op deze wijze twee leerkrachten ‘aangeboden’ aan Taalschool Utrecht).

Laat het dan zo spoedig mogelijk weten bij de directeur van Taalschool Utrecht: Jenny Olsthoorn via solliciteren@taalschoolutrecht.nl.

 Meer informatie over deze vacatures kun je vinden op deze website.

Locatie Ondiep (hoofdlocatie)