Categorieën
Nieuws

Webinar Relatievaardigheden

Eén van de meest fundamentele dingen in het leven is het opbouwen van relaties. Maar hoe vormen we relaties, en beëindigen we ze? En hoe kunnen we onszelf zijn in een relatie? Een nieuw ontwikkelde leerlijn relatievaardigheden geeft scholen handvatten om hier ook in het onderwijs aandacht aan te besteden. Jongeren zijn nu voor de opbouw van relatievaardigheden nog veel afhankelijk van het voorbeeld van hun ouders. Door hier ook op school aandacht aan te besteden, maken we jongeren bewust van het belang van goede relaties. En kan dit op termijn leiden tot minder complexe scheidingen.

Het webinar maakt onderdeel uit van een reeks webinars die het programma Scheiden zonder Schade in 2021 organiseert. Het eerste webinar ging over ouderverstoting. Het laatste webinar zal gaan over het digitale scheidingsmaatje.

Het webinar Relatievaardigheden vindt online plaats op woensdag 21 april van 15.30 tot 17.00 uur. U krijgt na registratie op 20 april alle informatie over hoe u het webinar kunt volgen. Meer informatie over het programma Scheiden zonder Schade vindt u op de website van het programma.