Categorieën
Nieuws

Dekkend Aanbod | Lancering voorstel- en expertisevideo’s

In 2020 startten we in het swv met een ambitieuze werkagenda met als belangrijkste doel: het delen van expertise. Een ambitie die we delen met de werkgroep sterke basis, nu heel gericht in de verbinding met het gespecialiseerde aanbod in onze stad.

We organiseerden meet&greets, startten een expertisenetwerk en breidden de werkgroep ‘verbinding regulier-speciaal’ uit met schooldirecteuren uit het regulier onderwijs. In de laatste Stedelijk IB netwerken van oktober en februari was de ambitie in Utrecht voelbaar om het onderwijs inclusiever te organiseren, ook door wat we weten en doen met elkaar te delen. We geloven dat een stap richting inclusiever onderwijs start bij het versterken van elkaar en het gewoon te DOEN.


Daarom lanceerden we op 20 maart met een speciale nieuwsbrief voorstel- en expertisevideo’s. De voorstelvideo’s zijn er om kennis te maken met de verschillende onderwijsinitiatieven en gespecialiseerde scholen die Utrecht rijk is. De expertisevideo’s zijn er om te delen; we hopen jullie te inspireren door te laten zien dat je met een kleine wijziging in de les of een aparte tool soms een groot verschil kan maken. De eerste video’s zijn inmiddels gepubliceerd op de website van het swv, waarna er nog een aantal zullen volgen. Kijk, geniet en laat je vooral inspireren!