Categorieën
Nieuws

Bezoek Utrechtse raadsleden

Op 31 mei j.l. mochten de kernpartners en de partners vanuit de aanvullende jeugdhulp en de sociale basis een aantal Utrechtse raadsleden verwelkomen. Zij kwamen naar aanleiding van de uitnodiging die de verschillende Utrechtse samenwerkingspartners aan hen hadden gedaan voor een werkbezoek over de kernpartneraanpak. Deze uitnodiging is hieronder te downloaden.

Het bezoek startte op basisschool de Twaalfruiter. De kernpartners vertelden daar aan de hand van onze praatplaat hoe wij samenwerken in Utrecht middels onze kernpartneraanpak. De praatplaat is onderaan deze pagina te vinden. Vervolgens gingen de raadsleden met de kwaliteitscoördinatoren van de school en de uitvoerend professionals vanuit de kernpartners in gesprek over enkele praktijkverhalen die illustrerend zijn voor deze werkwijze.

Na het bezoek aan de Twaalfruiter zijn de raadsleden naar het Amadeus Lyceum gegaan om daar een gesprek te voeren met de kernpartners van deze VO-school. Ook zijn Jongerenwerk Utrecht (JoU), KOOS en Spoor030 bij dit gesprek aangesloten om de rol van de sociale basis en de aanvullende jeugdhulp te bespreken.

Het werden bijzondere en inspirerende gesprekken en deze gaan zeker vervolg krijgen.