Categorieën
Nieuws

100 dagen onderweg in de versterkte organisatie

Met de themaverbinders en het kernteam hebben we op 1 juni een kleine voorsprong genomen op het 100 dagen moment. Bijna 100 dagen onderweg en al één kwartaal achter de rug: tijd voor een terugblik én even vooruitkijken naar Q3 en Q4. We vonden het heel fijn om bij elkaar te komen (live!) en van elkaar te horen waar eenieder mee bezig is. De mogelijke verbindingen tussen de verschillende thema’s kwamen zo heel duidelijk in beeld en op deze manier werd voor iedereen extra duidelijk waar we van ZIJN. En wat hebben we ondertussen al veel GEDAAN!

De themaverbinders en het kernteam zullen vier keer per jaar aan het eind van een kwartaal bij elkaar komen. Zo houden we elkaar op de hoogte van de ontwikkelingen en de gemaakte plannen. Op de Startdag zullen de themaverbinders waar ze van ZIJN en wat ze daarvoor DOEN met alle collega’s delen.

Het echte 100 punten feestje vierden we op 8 juni. Er stond een digitale escaperoom klaar waarin we op zoek moesten naar de aandacht voor het kind. BMC heeft deze escaperoom gemaakt en in ruil voor een donatie aan Make a Wish konden wij deze spelen. Zoals verwacht riep dit het meest fanatieke op in onze collega’s dus een ware strijd ontstond! Vadertje Tijd, Instagram, muziek (Shazam..), braille, LinkedIn, Steef Regelneef, een ingesproken voicemail en een automatisch antwoord brachten ons bij de aandacht voor het kind. Een mooie avond voor ons en hiermee ook weer een wens vervuld via Make a Wish!